RSS

VALORI

Îmbinăm latura emoțională cu cea rațională în scopul de a oferi servicii de o calitate superioară clienților noștri.

DESCOPERĂ VALORILE NOASTRE

SIGURANȚĂ

Pentru noi, siguranța este acel sentiment de certitudine. Certitudinea că ceea ce contează cel mai mult pentru tine este protejat, certitudinea că proiectele tale sunt pe mâini bune, certitudinea că folosești servicii de calitate, pe care te poți baza. Noi suntem partenerul tău de încredere pe care te poți baza în momente dificile.

FLEXIBILITATE ȘI PERFORMANȚĂ

Oferim flexibilitate pentru a răspunde rapid la nevoile clienților.
Credem în procedura bine gândită și ne pasă de problemele neașteptate care pot apărea în viața celorlalți. Atunci când o procedură intră în conflict cu ceea ce ne definște, grija autentică și corectitudinea, dăm dovadă de flexibilitate pentru a fi alături de clienții noștri. Suntem implicați afectiv în ceea ce facem, iar acest aspect ne determină să fim proactivi.

INTEGRIaTATE ȘI RESPONSABILITATE

Integritatea este principiul care caracterizează toate serviciile societății și pentru care atât clienții cât și partenerii noștri au deplină încredere în noi.
La baza relațiilor cu clienții se află onestitatea și transparența. Fără ele nu am putea construi relații durabile și autentice. Rămânem loiali față de ceea ce ne definește: un mod corect de a face business. Suntem empatici, însă atunci când corectitudinea pierde teren, intervenim prompt precum un părinte care știe să fie sever atunci când este necesar.

EMPATIE

Înțelegerea clienților, a nevoilor și așteptărilor acestora reprezintă nucleul preocupărilor companiei. Suntem alături de clienți pentru a-i înțelege și atunci când trec prin situații complexe și dificile oferindu-le astfel cele mai sigure soluții de securitate. Dincolo de calitatea serviciilor oferite, RSS înseamnă oameni calzi și înțelegători. Oamenii cu care clienții construiesc conexiuni emoționale.