RSS

Monitorizare și intervenție rapidă

Monitorizarea constă în supravegherea permanentă a obiectivelor cu ajutorul sistemelor de alarmă care sunt conectate prin comunicator GPRS sau linie telefonică direct în dispeceratul nostru.
Intervenția presupune deplasarea rapidă a echipajelor din teren la adresa obiectivului dumneavoastră, în caz de efracție sau alte evenimente neprevăzute, pentru imobilizarea infractorilor și anunțarea organelor de poliție abilitate.

Monitorizare și intervenție rapidă

Serviciul de monitorizarea se efectuează cu unul dintre cele mai performante dispecerate, deservit de tehnologii și soluții de ultimă generație.

Activitatea de intervenție este susținută la nivel național de către peste 500 de echipaje300 forță proprie + 200 subcontractori – deservite de peste 850 de agenți de Securitate, asigurând astfel un timp redus de acțiune în caz de alarmă.

Legătura dintre sistemele de securitate și echipajele de intervenție este menținută cu ajutorul tehnologiei și infrastructurii avansate, împreună cu prezența la nivel național.

RSS este unul dintre cei mai importanți operatori de profil din România.

Compania are 35 de sucursale județene cu personal calificat, de la șefi de punct de lucru, tehnicieni, până la agenți de intervenție și pază.

Având în vedere răspândirea națională și poziționarea propriilor echipaje, acoperim în prezent peste 9000 de localități.

Serviciile de monitorizare și intervenție sunt asigurate la peste 25,000 de obiective.

Acest nivel înalt de operare și intervenție asigură cea mai rapidă efectuare a serviciilor de pază, staționare și patrulare.