RSS

Termeni și Condiții

Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta „Termeni și condiții de utilizare” prezentate mai jos.

Conținutul site-ului

Toate informațiile de pe site-ul r-ss.ro, inclusiv conținut, mărci, însemne grafice și vizualuri, sunt proprietatea ROMANIAN SECURITY SYSTEMS SRL și sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Preluarea și / sau folosirea informațiilor prezente pe site-ul r-ss.ro fară acordul scris al proprietarului sunt strict interzise.

Orice modificare neautorizată a site-ului r-ss.ro este strict interzisă.

Limitarea răspunderii

Prin accesarea site-ului r-ss.ro vă dați acordul pentru utilizarea pe proprie raspundere a acestuia, ROMANIAN SECURITY SYSTEMS nu este responsabil pentru niciun incident ce poate apărea ca urmare a accesării sau navigării pe site-ul r-ss.ro, inclusiv descărcări de date sau daune provocate de viruși informatici sau alt fel de defecțiuni informatice.

ROMANIAN SECURITY SYSTEMS își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile site-ului r-ss.ro.

Utilizarea site-ului r-ss.ro

Vizitatorii site-ului pot accesa informațiile prezentate pe site-ul r-ss.ro fără a le modifica / prelua fără acordul scris al proprietarului. Deasemenea vizitatorii pot cere mai multe informații proprietarului site-ului referitor la serviciile dorite sau alte informații folosind informațiile de contact aflate pe site-ul r-ss.ro sau folosind formularul de contact prezent în pagina.

Prin transmiterea unei cereri de oferte folosind formularul de contact vizitatorul trebuie să citească și să fie de acord cu Politica de Confidențialitate a ROMANIAN SECURITY SYSTEMS.

ROMANIAN SECURITY SYSTEMS, în calitate de proprietar al site-ului r-ss.ro, nu va face publică nicio informație legată de datele personale puse la dispoziție de către vizitator odată cu transmiterea unei cereri de ofertă prin formularul de contact aflat pe site iar prelucrarea datelor se va face cu respectarea legislației în vigoare conform Politicii de Confidențialitate.

Forță majoră

Apariția unor defecțiuni tehnice sau a altor evenimente imprevizibile ce fac imposibilă vizulizarea site-ului r-ss.ro exonerează de orice răspundere proprietarul site-ului.